TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flyttefirma i København

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttefirma i København – Vi er klar med en hjælpende hånd

Billig flytning i København? Så vælg TipTopFlyt! Løft med benene, smerter i nakken, ridser på væggen og smalle døre. Hvis du er flyttet før, ved du godt, hvad vi henviser til her! At flytte er et af de vigtigste øjeblikke i dit liv, og hvis du også oplever alle problemerne, kan det hurtigt føre til en meget stressende situation. Vi er et flyttefirma i København, der hjælper dig med din flytning. 

Sænk skuldrene og brug i stedet din tid og energi på at lade drømmene fare, og mærk hvordan det nye hjem bliver fyldt med smukke minder, mens flyttemændene tager sig af resten af din flytning i København! Læs mere om os her

Hvorfor skal du lade os klare din flytning i København?

Gennem flere års erfaring har vi været i stand til at blive et flyttefirma med lave priser, men som ikke går kompromis med kvaliteten. Der er flere grunde til, at vores kunder vælger os, når de vil have hjælp til at flytte. Her er et lille udpluk: 

  • Vi er seriøse
  • Vi er effektive
  • Vi er løsningsorienterede
  • Vi holder altid vores løfter
  • Vi er tilgængelige

Vi ved godt, at det kan være en vanskelig beslutning at vælge det helt rigtige flyttefirma. Derfor fokuserer vi på netop disse områder, så du altid er garanteret høj kvalitet, når du vælger os til din flytning til eller fra København. Vi tilbyder flytninger til både private og erhverv, og vi udfører begge med grundighed og et smil på læben. Vores vision er at være det billigste flyttefirma i København.

Professionelt flyttefirma i København – Tryg, billig og sikker flytning!

Der er ofte en forståelse af, at billig ikke nødvendigvis betyder god kvalitet, men det er ikke tilfældet med os. Hos TipTopFlyt bestræber vi os på at være ét af de billigste flyttefirmaer, men hvor det ikke kan mærkes på kvaliteten af din flytning i København. Vi er nemlig et flyttefirma, der vælger at tilbyde vores ydelser til en lav pris, fordi vi tror fuldt og fast på, at glæden ved en flytning skal være tilgængelig for alle. Hvis du gerne vil se din pris på et flyttefirma i København, så kan du se her. På den måde kan du få et bedre overblik over alle vores ydelser.

Hvorfor tilbyder vi flytning i København?

Som tidligere nævnt kan flytning være stressende for mange, og det er derfor, vi som flyttemænd  kan tilbyde flytning i København, da vi ønsker at gøre flytteprocessen så god og ikke mindst så overskuelig som muligt. 

At flytte skal først og fremmest være en glædelig oplevelse, hvor nye minder vil blive skabt i et helt nyt hjem. Ofte fører et nyt sted til at leve til nye oplevelser, hvor du bliver introduceret til en helt ny og spændende verden.

Leder du efter en billig flytning i København?

Hos TipTopFlyt får du en billig flytning, men det er altså kun prisen, der er det. Kvaliteten er vores flytteservice er altid af højeste kvalitet. Vi bestræber os på at være det billigste flyttefirma i København. Vi håndterer flytning både til og fra København. Så kan du fokusere på alle de store ændringer, der sker i din nærmeste fremtid, mens vi kan fokusere på, hvad vi gør bedst. Det er at få dig og alle dine ting fra A til B på en tryg, effektiv, sikker og god måde – så du kan få en god oplevelse uden stress!

Har du brug for et flyttefirma i København, Hovedstadsområdet & omegn? Så ring til os på (+45) 52 50 50 50 og aftal nærmere.

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

Flyttemand, flyt, flyttefirma, flytning

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker privat flytning

Vi gør vores yderste for at udføre et professionelt stykke arbejde hver gang. Vi er tilfredse når du er! Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses.  Læs vores mest stillet spørgersmål.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi at flytte både din erhverv og dit hjem. Få et tilbud allerede i dag og glæd dig til en nem flytning! Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, baseret på dit behov og ønske. Vores priser er inkl. moms, administration og gælder ved min. 2 timers arbejde. Der kan forekomme ekstra tillæg/gebyr efter kl 16.00 i hverdagen og i weekenden.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring, hvis du i en kortere eller længere periode mangler plads.

Hos TipTopFlyt tilbydes billig leje af flyttekasser. Du kan leje vores kvalitetsflyttekasser nemt og hurtigt. Vores flyttekasser er robuste og stabile, og vi garanterer, at de kan klare din flytning uanset størrelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Gode flyttepriser på professionel flytning

HVAD SIGER KUNDERNE OM TIPTOPFLYT?

Hos Tiptopflyt er kundetilfredshed super vigtigt. Vi har en score på Trustpilot 4,9. Vores kunder er tilfredse og synes vi levere et godt stykke arbejde. Læs nogle af vores anmeldelser her.

Rigtig god oplevelse med TipTopFlyt

Er i dag flyttet fra Frederikssund til Odense med TipTopFlyt. Jeg er en meget glad mand. Alt forløb efter planen, og til tiden. 3 gæve gutter fra TipTopFlyt tog fat, og fik det overstået i en fart, og uden en skræmme. Godt gået gutter.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Jan Rafn Hansen

TopTopFlyt får kun de bedste

TopTopFlyt får kun de bedste anbefalinger herfra. Tre flyttemænd, som alle var effektive, hjælpsomme og forsigtige med mine ting. Og så var de så søde og smilende oveni selvom de slæbte op til 4. Sal. What’s not to like?!

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Mathilde

Jeg havde en super god flytning og god

Jeg havde en super god flytning og god dialog. De yder bare en ekstra service. De hjalp sågar med at organisere i mit kælderrum og ville også flytte rundt på min møbler. De bedste anbefalinger herfra.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Betina Nielsen

Flyttefirma i København & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhverv flytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

Skal vi ringe dig op?

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER