TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Velkommen til TipTopFlyt
Søger du hjælp til privatflytning?

Gode flyttepriser på professionel flytning

Privatflytning i Storkøbenhavn og hele Danmark

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Når du hyrer TipTopFlyt, hyrer du ikke bare et flyttefirma, du hyrer en samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med at flytte på Sjælland og i hele Danmark. Skal du flytte fra lejlighed eller hus og ind til dit nye hus eller lejlighed, så er du kommet til den rette samarbejdspartner. Vi har landets mest rimelige priser.

Vi gør din privatflytning til en behagelig oplevelse, vores kvalificerede, effektive og smilende flyttefolk gør din flytning bliver klaret nemt. Vi kan rykke ud på de fleste tider af døgnet efter aftale og er fleksible i forhold til ændring af aftaler

Vi tilbyder privatflytning i hele landet

Dette gælder såvel små flytteopgaver, men også større privatflytninger. Som en ekstra service så tilbyder vi gerne nedpakning til fornuftige priser. Skulle det være tilfældet at du nu ikke har plads til dit indbo i din nye bolig, så kan vi også tilbyder møbelopbevaring.

​Ring gerne til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privatflytning, eller hvis du har spørgsmål til et eller andet.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker privat flytning

Hos TipTopFlyt går vi op i, at enhver flytning foregår trygt og sikkert. Det er vigtigt for os at sikre, at I kommer godt fra start ved flytningen til eller fra et sted. Du kan derfor forvente, at vores chauffører og flyttefolk vil møde jer i øjenhøjde og lytte til jeres ønsker. Ved enhver flytning er forventningsafstemningen afgørende, hvorfor I kan forvente, at der vil blive spurgt til jeres behov og tanker om den bedst mulige flytning. Alle kan have behov for en professionelt flyttefirma, da det giver den tryghed der for mange giver mening, når de skal flytte. Den tryghed er vi sikre på, at I kan finde i TipTopFlyt, hvorfor I ikke skal tøve med kontakte os. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

TipTopFlyts flyttemand klarer alt til din flytning

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker privat flytning

Vi gør vores yderste for at udføre et professionelt stykke arbejde hver gang. Vi er tilfredse når du er! Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses.  Læs vores mest stillet spørgersmål.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi at flytte både din erhverv og dit hjem. Få et tilbud allerede i dag og glæd dig til en nem flytning! Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, baseret på dit behov og ønske. Vores priser er inkl. moms, administration og gælder ved min. 2 timers arbejde. Der kan forekomme ekstra tillæg/gebyr efter kl 16.00 i hverdagen og i weekenden.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring, hvis du i en kortere eller længere periode mangler plads.

Hos TipTopFlyt tilbydes billig leje af flyttekasser. Du kan leje vores kvalitetsflyttekasser nemt og hurtigt. Vores flyttekasser er robuste og stabile, og vi garanterer, at de kan klare din flytning uanset størrelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Gode flyttepriser på professionel flytning

HVAD SIGER KUNDERNE OM TIPTOPFLYT?

Hos Tiptopflyt er kundetilfredshed super vigtigt. Vi har en score på Trustpilot 4,9. Vores kunder er tilfredse og synes vi levere et godt stykke arbejde. Læs nogle af vores anmeldelser her.

Rigtig god oplevelse med TipTopFlyt

Er i dag flyttet fra Frederikssund til Odense med TipTopFlyt. Jeg er en meget glad mand. Alt forløb efter planen, og til tiden. 3 gæve gutter fra TipTopFlyt tog fat, og fik det overstået i en fart, og uden en skræmme. Godt gået gutter.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Jan Rafn Hansen

TopTopFlyt får kun de bedste

TopTopFlyt får kun de bedste anbefalinger herfra. Tre flyttemænd, som alle var effektive, hjælpsomme og forsigtige med mine ting. Og så var de så søde og smilende oveni selvom de slæbte op til 4. Sal. What’s not to like?!

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Mathilde

Jeg havde en super god flytning og god

Jeg havde en super god flytning og god dialog. De yder bare en ekstra service. De hjalp sågar med at organisere i mit kælderrum og ville også flytte rundt på min møbler. De bedste anbefalinger herfra.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Betina Nielsen

Flyttefirma i København & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhverv flytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER