Leje af flyttekasser og indbo opbevaring

Vi har også mulighed for at leje dig kasser og hjælpe dig med opbevaring

Hos TipTopFlyt tilbydes billig leje af flyttekasser. Du kan leje vores kvalitetsflyttekasser nemt og hurtigt. Vores flyttekasser er robuste og stabile, og vi garanterer, at de kan klare din flytning uanset størrelse.

Alle vores flytninger er forsikret gennem Codan, der skal give dig en tryg flytning.

Mange kunder vælger at benytte vores flyttekasseservice, der sikrer, at dit indbo er opbevaret trygt og sikkert under hele din flytning.

Prisen pr. kasse er kun 20 kroner.

Som en ekstra service tilbydes indbo/møbelopbevaring for de kunder, der ikke har plads til opbevaring i deres nye indbo.

Vi har flere opbevaringslokationer i hele landet. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

 

Håndtering af flyttekasser

 
Flyttekasserne opbevares indendørs og må ikke udsættes for fugt. Der må ikke skrives på flyttekasserne medmindre, at de er købt. Brug derimod labels, der påsættes på afmærkningerne for enden af flyttekasserne. Labels kan købes hos flytteselskabet.
 

Pak hellere indbo ned i to flyttekasser frem for en, der ikke kan løftes. Flyttekasserne får en længere levetid og flyttefolkenes hverdag bliver lettere. Flyttekasserne må max have en vægt på 15-20 kilo. 

 

Ja tak, kontakt mig

Ved at trykke på send giver du samtykke til, at vi behandler den data du sender ifølge vores privatlivspolitik

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

E-mail

info@tiptopflyt.dk

Ring til os på

Tlf: (+45) 52 50 50 50