TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Erhvervsflytning

Flytning med Tiptopflyt

Erhvervsflytning til virksomheder af alle størrelser

TipTopFlyt tilbyder erhvervsflytning for virksomheder af alle størrelser, herunder private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, i hele landet. Det er vigtigt, at arbejdet gøres hurtigt, effektivt og af høj kvalitet, dels så virksomheden kan komme trygt og godt ind på deres nye lokation, og dels så de kan påbegynde arbejdet igen hurtigst muligt. Vi har mange års erfaring med flytning af virksomheder, så hvis det er dét, du har brug for, så kontakt os gerne. 

Hvem kan vi lave erhvervsflytning for? 

 

Som udgangspunkt udfører vi erhvervsflytning for virksomheder af alle størrelser, med det kræver selvsagt mere tid til planlægning og udførelse, når det vedrører større virksomheder. Vi sørger for at tage udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov. Ved nogle flytninger kan en enkelt flyttemand være tilstrækkeligt, mens det i andre tilfælde kræver flere hænder. Det afhænger af virksomhedens størrelse og flyttebehov. Vi kan tilbyde erhvervsflyt til en helt ny lokation, men også ved interne flytninger, hvor virksomheden blot skal flytte kontor. Efter behov kan vi desuden tilbyde opbevaring af møbler, materialer og andet, mens flytningen står på. Hos TipTopFlyt er vi eksperter i flytning af virksomheder. 

Hvor tilbyder vi flytninger?

 

Vi tilbyder erhvervsflytning på Sjælland, herunder København og Nordsjælland. Faktisk dækker vores ydelser over hele Danmark. Derfor kan I trygt overlade arbejdet til os, hvis I skal flytte kontor, produktion eller andet over længere distancer.

Vi tilbyder totalløsning til flytning af din virksomhed


Hvis du vil inkludere oprydning, leje af flyttekasser og nedpakning i din erhvervsflytning, så kan du med fordel vælge en totalløsning. Så sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med flytningen, så din kan fokusere på andre områder af din virksomhed. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din næste flytning. 

Vores priser på flytning af virksomhed

 

Priserne afhænger af størrelsen af virksomheden og størrelsen på din erhvervsflytning. Det afhænger også af, om I selv sørger for oprydning, nedpakning, flyttekasser mv. Vi sørger for at give jer et fast tilbud, så I slipper for overraskelser efterfølgende.  Alle vores priser til erhverv er ekskl. moms. Se vores priser her.

Få et uforpligtende tilbud på din næste erhvervsflytning


Står du og din virksomhed over for en snarlig erhvervsflytning? Kontakt TipTopFlyt allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din virksomheds næste flytning. 
Vi garanterer professionelle flyttefolk med sans for grundighed og fokus på tryghed, når du udfører flytning for virksomheder. Vi har mange års erfaring inden for flytning, så du er sikker på en effektiv og sikker flytning, hvor der tages udgangspunkt i dine behov.
 

TipTopFlyt er et flyttefirma beliggende i København, der tilbyder ydelser i hele Danmark. Vores kompetente flyttemænd er grundige, effektive og smilende, så du er sikker på service af den højeste kvalitet, når du vælger en flytning hos os. Vi holder dig i hånden gennem hele forløbet, så vi er sikre på, at der tages forbehold for dine behov. 

 
TipTopFlyt laver flytninger for private og erhverv
TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma
Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Erhvervsflytning priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavprisflyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time ex. moms

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time ex. moms

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

Gode flyttepriser på professionel flytning

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser, og vi tilbyder flytninger til private såvel som erhvervsflytning. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER