TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Pris for flytning

Vores priser for flytning

INGEN STARTTILÆG

Over 200 gode anmeldelser

Nem og bekvem flytning til lav pris med TipTopFlyt

Hos TipTopFlyt tilbyder vi at flytte både din erhverv og dit hjem, og vi tilmed til en overkommelig og konkurrencedygtig flytning pris. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag og glæd dig til en nem flytning! Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, baseret på dit behov og ønske. Du kan også vælge en totalpakke, hvor vi står for alt i forbindelse med din næste flytning. Vores priser er inkl. moms, administration og gælder ved min. 2 timers arbejde. Der kan forekomme ekstra tillæg/gebyr efter kl 16.00 i hverdagen og i weekenden. Kontakt os endelig, hvis du vil et uforpligtende tilbud og pris på din flytning.

Hos TipTopFlyt bestræber vi os på at være et flyttefirma med lave priser, der stadig leverer stabile, effektive og tilfredsstillende flytteløsninger, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet. Vi bestræer os nemlig på at være blandt de mest billige flyttefirmaer i området. Og vi sørger tilmed for, at du kan få flytning til en fordelagtig pris. Hvis du vil se en pris på din flytning, kan du kigge længere nede på siden. Ellers kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Flyttefirma priser - nedpakning & flytning

Vi tilbyder både nedpakning og flytning, når du vælger os. Har du brug for nedpakning, kan du bestille en totalløsning. Selvom vi leverer stærke flytteløsninger af høj kvalitet, har vores flyttefirma lave priser. Vi mener nemlig ikke, at pris på flytning bør være helt i vejret. Hvis du vil have en god pris på flytning, så er TipTopFlyt det oplagte flyttefirma. 

Så kommer vi hjem til dig med flyttekasserne og alt det andet pakkemateriale, som skal bruges for at pakke dine ting sikkert. Vi sørger for at pakke alt ned. Herefter bærer vi det hele ud i flyttebilen og kører det frem til dit nye hjem. Her bærer vi alt ind og stiller møblerne og flyttekasserne i de ønskede rum. Du kan forvente alt det og mere til, når du indgår i samarbejde med vores flyttefirma med lave priser.

Bestil Din Flyttelift hos Tiptopflyt

Er du i tvivl om, hvorvidt en flyttelift er den rette løsning for din flytning? Lad Tiptopflyt hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Vores team er klar til at rådgive dig om brugen af flyttelift i forbindelse med din flytning og sikre, at processen bliver så smidig og effektiv som muligt.

Har du spørgsmål?

For mere information om vores flyttelift service eller for at bestille en flyttelift, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld vores flytteformular på hjemmesiden eller ring direkte til os på 52 50 50 50. Vi ser frem til at gøre din flytning lettere!

Pris: 899,- 

Flyttemænd pris

Vil du se prisen på vores flyttemænd? Så scroll længere ned på siden. Så kan du se vores konkurrencedygtige priser. Vi har en løsning for dig, hvad enten du har brug for en, to eller flere flyttemænd til din næste opgave, og vi tilbyder flytning til en pris, der er fair. Vi holder en lav pris på flyttemænd, og vi hjælper dig hele vejen gennem flytningen, så du kan komme trygt i hus.

Hvis vi skal stå for din næste flytning, og hvis din flytning skal være til en pris, der er fair og konkurrencedygtig, så udfyld kontaktformularen her på siden eller kontakt os på telefon. 

TipTopFlyts flyttemand klarer alt til din flytning
Billigt flyttefirma København, flyttemand og flyttebil
Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser på flytning

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 749,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

Flyttelift

kun 899,- pr. time

Erhvervsflytning priser

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 749,- pr. time ex. moms

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time ex. moms

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

100% kundetilfredshed

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Over 200 gode anmeldelser

Dine rettigheder med os

Når du flytter, har du en række rettigheder, som er til din fordel, hvis uheldet skulle være ude. Jvf. Forbrugerstyrelsen skal eventuelle klager indgives inden for syv kalenderdage.

Ved skader er TipTopFlyt forpligtet til:

  • At udbedre den påførte skade
  • Anskaffe en ny vare eller erstatte med anskaffelsespris

Læs mere om dine rettigheder hos Forbrugerstyrelsen Klik her

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

Flyttefirma i København & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhvervsflytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Billige flyttefirma-priser og høj service

Vi garanterer professionelle flyttefolk med sans for grundighed og fokus på tryghed.Vi gør din flytning til en behagelig oplevelse. Vores kvalificerede, effektive og smilende flyttefolk sørger for en flytning til en god pris, som tilmed er nem og overskuelig. 

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

Skal vi ringe dig op?

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER