TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Skal du flytte til eller fra Amager, Kastrup eller Dragør?
Så er Tiptopflyt det sikre valg!

Gode flyttepriser på professionel flytning

Leder du efter et flyttefirma? I hvilket område? Er det i byerne Amager, Kastrup. Hos Tip Top Flyt hjælper vi dig med at flytte i flere byer og områder.

Danmark har mange charmerende byer, der byder nye familier eller enkeltpersoner velkommen for at kunne skabe nye minder og gode oplevelser. Måske møder du en nabo, der vil være en god ven resten af livet? TipTopFlyt vil gerne være en positiv indflydelse på den store oplevelse, som en flytning er, og vi kan for eksempel hjælpe dig, hvis du mangler et flyttefirma på Amager. 

I vores mange år som flyttefirma i Danmark, har vi hjulpet mange mennesker både til og fra byer. Vores mål og lidenskab er at hjælpe både familier og enkeltpersoner med at komme godt på plads i deres nye hjem, hvor drømme og mindeværdige oplevelser venter lige rundt om hjørnet.

Hvis du vil flytte enten fra eller til Amager, Dragør eller Kastrup – kan vi som dine flyttemænd hjælpe med en lettere overgang uden stress til et nyt hjem. For mange er det oftest et rigtig godt valg at lade os om flytningen. Med det får man luft til alt muligt andet. Læs mere om os lige her

En ny rejse, et nyt hjem og et professionelt flyttefirma på Amager

Med en ny rejse til et nyt hjem og starten på nye oplevelser er der mange, der enten spørger venner, familie eller simpelthen ønsker at udføre alt arbejdet under flytningen selv.

På den anden side kan vi se, flere og flere mennesker vælger at bruge et flyttefirma. Dette er for at sikre, at alle genstande håndteres på en god og sikker måde. Derudover giver det dig mulighed for at fokusere på mere interessante ting, såsom hvor du skal hænge dit yndlingsmaleri!

Hvorfor vælge Tiptopflyt, når du skal flytte?

Der findes mange nyttige tjenester vi i Tip Top Flyt kan være behjælpelige med. Vi ved at en flytning kan være en glædelig, men samtidig stressende situation. Der er mange detaljer, der skal tænkes på, og det er her, at vi som dit flyttefirma på Amager, kommer ind i billedet. Her kan du se nogle af de løsninger, vi tilbyder. 

  • Opbevaring af ejendele og møbler
  • Nedpakning før flytning
  • Leje af flyttekasser 
  • Tryg transport fra A til B
  • Forsigtig håndtering af skrøbelige ejendele.

Vi hjælper dig selvfølgelig også i forbindelse med løft og transport af større møbler.

Kontakt os i dag og lad os høre, hvordan vi bedst kan hjælpe dig! Så ring til os på (+45) 52 50 50 50 og aftal nærmere.

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 749,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

TipTopFlyts flyttemand klarer alt til din flytning

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker privat flytning

Vi gør vores yderste for at udføre et professionelt stykke arbejde hver gang. Vi er tilfredse når du er! Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses.  Læs vores mest stillet spørgersmål.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi at flytte både din erhverv og dit hjem. Få et tilbud allerede i dag og glæd dig til en nem flytning! Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, baseret på dit behov og ønske. Vores priser er inkl. moms, administration og gælder ved min. 2 timers arbejde. Der kan forekomme ekstra tillæg/gebyr efter kl 16.00 i hverdagen og i weekenden.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring, hvis du i en kortere eller længere periode mangler plads.

Hos TipTopFlyt tilbydes billig leje af flyttekasser. Du kan leje vores kvalitetsflyttekasser nemt og hurtigt. Vores flyttekasser er robuste og stabile, og vi garanterer, at de kan klare din flytning uanset størrelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Gode flyttepriser på professionel flytning

HVAD SIGER KUNDERNE OM TIPTOPFLYT?

Hos Tiptopflyt er kundetilfredshed super vigtigt. Vi har en score på Trustpilot 4,9. Vores kunder er tilfredse og synes vi levere et godt stykke arbejde. Læs nogle af vores anmeldelser her.

Rigtig god oplevelse med TipTopFlyt

Er i dag flyttet fra Frederikssund til Odense med TipTopFlyt. Jeg er en meget glad mand. Alt forløb efter planen, og til tiden. 3 gæve gutter fra TipTopFlyt tog fat, og fik det overstået i en fart, og uden en skræmme. Godt gået gutter.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Jan Rafn Hansen

TopTopFlyt får kun de bedste

TopTopFlyt får kun de bedste anbefalinger herfra. Tre flyttemænd, som alle var effektive, hjælpsomme og forsigtige med mine ting. Og så var de så søde og smilende oveni selvom de slæbte op til 4. Sal. What’s not to like?!

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Mathilde

Jeg havde en super god flytning og god

Jeg havde en super god flytning og god dialog. De yder bare en ekstra service. De hjalp sågar med at organisere i mit kælderrum og ville også flytte rundt på min møbler. De bedste anbefalinger herfra.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Betina Nielsen

Flyttefirma i København & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhverv flytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

Skal vi ringe dig op?

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER