TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Erhvervsflytning

Erhvervsflytning med Tiptopflyt

Erhvervsflytning til virksomheder af alle størrelser

TipTopFlyt tilbyder erhvervsflytninger for virksomheder af alle størrelser, herunder private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, i hele landet. Med erhvervsflytning er det vigtigt, at arbejdet gøres hurtigt, effektivt og af høj kvalitet, dels så virksomheden kan komme trygt og godt ind på deres nye lokation, og dels så de kan påbegynde arbejdet igen hurtigst muligt.

Hvem kan vi lave flytninger for? 

 

Som udgangspunkt udfører vi erhvervsflytninger for virksomheder af alle størrelser, med det kræver selvsagt mere tid til planlægning og udførelse, når det vedrører større virksomheder. Vi sørger for at tage udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov. Ved nogle flytninger kan en enkelt flyttemand være tilstrækkeligt, mens det i andre tilfælde kræver flere hænder. Det afhænger af virksomhedens størrelse og flyttebehov. Vi kan tilbyde flytning til en helt ny lokation, men også ved interne flytninger, hvor virksomheden blot skal flytte kontor. Efter behov kan vi desuden tilbyde opbevaring af møbler, materialer og andet, mens flytningen står på.

Hvor tilbyder vi erhvervsflytninger?

 
Vi tilbyder erhvervsflytninger på Sjælland, herunder København og Nordsjælland. Faktisk dækker vores ydelser over hele Danmark. Derfor kan I trygt overlade arbejdet til os, hvis I skal flytte kontor, produktion eller andet over længere distancer.

Vi tilbyder totalløsning til din virksomhed


Hvis du vil inkludere oprydning, leje af flyttekasser og nedpakning i din erhvervsflytning, så kan du med fordel vælge en totalløsning. Så sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med flytningen, så din kan fokusere på andre områder af din virksomhed. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din næste flytning. 

Vores priser på flytninger

 

Det afhænger af størrelsen af virksomheden og størrelsen på erhvervsflytningen. Det afhænger også af, om I selv sørger for oprydning, nedpakning, flyttekasser mv. Vi sørger for at give jer et fast tilbud, så I slipper for overraskelser efterfølgende. Alle vores priser til erhverv er ekskl. moms. Se vores priser her.

Få et uforpligtende tilbud på din næste erhvervsflytning 


Står du og din virksomhed over for en snarlig erhvervsflytning? Kontakt TipTopFlyt allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din virksomheds næste flytning. 
Vi garanterer professionelle flyttefolk med sans for grundighed og fokus på tryghed. Vi har mange års erfaring inden for flytning, så du er sikker på en effektiv og sikker flytning, hvor der tages udgangspunkt i dine behov.


TipTopFlyt er et flyttefirma beliggende i København, der tilbyder ydelser i hele Danmark. Vores kompetente flyttemænd er grundige, effektive og smilende, så du er sikker på service af den højeste kvalitet, når du vælger en flytning hos os. Vi holder dig i hånden gennem hele forløbet, så vi er sikre på, at der tages forbehold for dine behov. 

 
TipTopFlyt laver flytninger for private og erhverv
TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma
Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Erhvervsflytningspriser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time ex. moms

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time ex. moms

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

TipTopFlyts flyttemand klarer alt til din flytning

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker erhvervsflytning

Vi gør vores yderste for at udføre et professionelt stykke arbejde hver gang. Vi er tilfredse når du er! Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses.  Læs vores mest stillet spørgersmål.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi at flytte både din erhverv og dit hjem. Få et tilbud allerede i dag og glæd dig til en nem flytning! Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, baseret på dit behov og ønske. Vores priser er inkl. moms, administration og gælder ved min. 2 timers arbejde. Der kan forekomme ekstra tillæg/gebyr efter kl 16.00 i hverdagen og i weekenden.

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring, hvis du i en kortere eller længere periode mangler plads.

Hos TipTopFlyt tilbydes billig leje af flyttekasser. Du kan leje vores kvalitetsflyttekasser nemt og hurtigt. Vores flyttekasser er robuste og stabile, og vi garanterer, at de kan klare din flytning uanset størrelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Gode flyttepriser på professionel flytning

HVAD SIGER KUNDERNE OM TIPTOPFLYT?

Hos Tiptopflyt er kundetilfredshed super vigtigt. Vi har en score på Trustpilot 4,9. Vores kunder er tilfredse og synes vi levere et godt stykke arbejde. Læs nogle af vores anmeldelser her.

Rigtig god oplevelse med TipTopFlyt

Er i dag flyttet fra Frederikssund til Odense med TipTopFlyt. Jeg er en meget glad mand. Alt forløb efter planen, og til tiden. 3 gæve gutter fra TipTopFlyt tog fat, og fik det overstået i en fart, og uden en skræmme. Godt gået gutter.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Jan Rafn Hansen

TopTopFlyt får kun de bedste

TopTopFlyt får kun de bedste anbefalinger herfra. Tre flyttemænd, som alle var effektive, hjælpsomme og forsigtige med mine ting. Og så var de så søde og smilende oveni selvom de slæbte op til 4. Sal. What’s not to like?!

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Mathilde

Jeg havde en super god flytning og god

Jeg havde en super god flytning og god dialog. De yder bare en ekstra service. De hjalp sågar med at organisere i mit kælderrum og ville også flytte rundt på min møbler. De bedste anbefalinger herfra.

TipTopFlyt har 5 stjerner på Trustpilot

Betina Nielsen

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER