TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flytning i Slagelse

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttefirma Slagelse - Gode priser på professionel flytning

Vi tilbyder flytning til og fra Slagelse og omegn. Hvis du leder efter et pålideligt og kompetent flyttefirma i Slagelse-området, er du kommet til det rette sted. 

Hos TipTopFlyt kan du forvente professionel service og effektive løsninger til din flytning i Slagelse. Uanset størrelsen og omfanget af din flytning, står vi klar til at imødekomme dine ønsker. Vi er specialiserede i koordinering og organisering af flytninger og tilbyder konkurrencedygtige priser samt professionel rådgivning.

Vi stræber efter at være den ideelle løsning til alle flyttebehov på Slagelse og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Udover transport kan vi også hjælpe med nedpakning, nedlukning af kasser og andre opgaver relateret til din flytning.

Få en tryg og stressfri flytning til eller fra Slagelse med TipTopFlyt

Når du hyrer os som dit flyttefirma i Slagelse og omegn, sikrer vi dig en effektiv og problemfri flytning. Vores erfarne og smilende flyttemænd sikrer, at din flytning bliver klaret nemt og hurtigt. Vi er tilgængelige på forskellige tidspunkter af døgnet og er fleksible med hensyn til ændringer af aftaler.

TipTopFlyt har stor erfaring med at flytninger i hele landet og vi bestræber os på at være dine foretrukne flyttemænd inden for Slagelse. Vi har en TrustScore på 5,0 i Trustpilot, der viser, at vi er dygtige til det vi laver. 

Har du brug for et flyttefirma i Slagelse? Kontakt os på (+45) 52 50 50 50 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Hvad er jeres priser på en flytning i Slagelse?

TipTopFlyt tilbyder flytning af både erhverv og private hjem til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at gøre din flytning så nem som muligt og tilbyder forskellige pakkeløsninger, der kan tilpasses efter dine behov og ønsker. Du kan også vælge vores totalpakke, hvor vi håndterer alle aspekter af din flytning. Vores priser inkluderer moms og administration og gælder ved minimum 2 timers arbejde. Se mere om vores priser.

Bemærk venligst, at der kan være tillægsgebyrer efter kl. 16.00 på hverdage og i weekenden.
Kontakt os i dag på +45 52 50 50 50 for et uforpligtende tilbud på din flytning.

Hvordan foregår flytningen?

Vi hjælper dig igennem hele processen, fra planlægning og koordinering til transport, nedpakning, udpakning samt slutrengøring. Hos os kan du vælge mellem en skræddersyet totalløsning og at leje flyttefolk og biler på timebasis. Hvis du ikke har flyttekasser, tilbyder vi leje af flyttekasser.

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

Flyttemand, flyt, flyttefirma, flytning

Gode flytte priser på professionel flytning

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark.

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttefirma i København & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhverv flytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

Skal vi ringe dig op?

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

TipTopFlyt effektivt og billigt flyttefirma

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER