TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Billig flytning - TipTopFlyt er dit billige flyttefirma

Gode flyttepriser på professionel flytning

Få en billig flytning med TipTopFlyt

Står du og skal bruge en billig flytning? Hos TipTopFlyt står vi klar til at hjælpe. Vores flytteservices dækker både private og erhverv, og samtidig tilbyder vi også leje af flyttekasser samt møbelopbevaring. Vi det oplagte og mest billige flyttefirma, hvor du får en flytning til en billig pris med os i ryggen, der ikke mindst tager udgangspunkt i dine flyttebehov. Den billige er ikke ens betydende med, at kvaliteten og grundigheden af vores ydelser ikke er i top. Vi bestræber os nemlig på at tilbyde flytninger, der er tilgængelige for alle, men som samtidig er af høj kvalitet. 

Billig flytning i København  

Når du vælger TipTopFlyt, sikrer du dig en billig flytning i København såvel som resten af landet. Selvom vi er beliggende i København, kan vi bryste os af at hjælpe flytteklare kunder i hele landet. Ved at vælge TipTopFlyt som dit flyttefirma sparer du både tid og kræfter, som du i stedet kan investere i de mange andre vigtige ting, der indgår i en flytning. 

Vi klarer de tunge slæb, og så kan du se frem til snart at være flyttet ind i dit nye hjem. Alt imens vores flyttemænd klarer det tunge slæb, kan du læne dig tilbage og glæde dig til snart at være flyttet ind i dit nye hjem. Vi er dit billige flyttefirma i hele København.

Billig flytning – vi er dit billige flyttefirma! 

Selvom vi er beliggende i København, så er vores tilbud om en billig flytning ikke kun forbeholdt Hovedstadsområdet. Vi kan nemlig tilbyde flytninger på hele Sjælland og endda resten af landet. Derfor kan du trygt regne med, at vi kan hjælpe dig, næste gang du skal flytte. Vi er nemlig dit billige flyttefirma i hele landet, og du kan får altid en skræddersyet flytteløsning til en lav pris, når du indgår et samarbejde med os. 
 

Få et uforpligtende tilbud fra et billigt flyttefirma

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Hos TipTopFlyt tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, som er baseret på dine ønsker og behov. Med andre ord kan du selv vælge, hvor meget du selv vil foretage dig i forbindelse med flytningen. Vi sørger for en tilfredsstillende og billig flytning. Vores priser er inklusiv moms, administration og gælder ved minimum 2 timers arbejde. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme ekstra tillæg/gebyrer efter klokken 16.00 i både hverdage og i weekender.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 52 50 50 50, og få et uforpligtende tilbud på en billig flytning.

Privatflytning priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 849,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1149,- pr. time

Erhvervsflytning priser

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time ex. moms

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 849,- pr. time ex. moms

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1149,- pr. time ex. moms

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Dine rettigheder med os

Når du flytter, har du en række rettigheder, som er til din fordel, hvis uheldet skulle være ude. Jvf. Forbrugerstyrelsen skal eventuelle klager indgives inden for syv kalenderdage.

Ved skader er TipTopFlyt forpligtet til:

  • At udbedre den påførte skade
  • Anskaffe en ny vare eller erstatte med anskaffelsespris

Læs mere om dine rettigheder hos Forbrugerstyrelsen Klik her

Billige flyttepriser

Hos TipTopFlyt garanterer vi dig en billig flytning, udført af vores professionelle og effektive flyttemænd, som altid har sans for at være grundige og som fokuserer på din tryghed.

Vi gør din flytning til en behagelig oplevelse. Det sørger vores kvalificerede, effektive og ikke mindst smilende flyttemænd for. Vi gør din flytning nem, og til den rigtige pris uanset behov. 

Læs meget mere om os her