Lej flyttekasser i København

Lej professionelle flyttekasser i København

Står du og skal til at flytte? Så har Tiptopflyt alt, hvad du har brug for. Lej billige flyttekasser i hos TipTopflyt i København. Vores flyttekasser er i høj kvalitet og vi har ligeså mange, som du ønsker. God service og gode produkter er vigtigt for os. Vi går højt op i, at du, og ikke mindst dine ting, er trygge i vores hænder. Netop derfor er kvaliteten af vores flyttekasser i top og prisen i bund. Så du kan trygt pakke selv dine aller vigtigste ting ned.  

Beliggende centralt på Vesterbro i København står vi klar til at rykke hurtigt ud til dig, hvor end du har brug for os, om det skulle være på Frederiksberg, Amager, i Valby eller et helt fjerde sted. Vi har store ambitioner og ønsker at blive det førende flyttefirma i Danmark. Derfor dækker vi billig flytning i hele Danmark.

Vi har flere års professionel erfaring med flytning for både private og virksomheder. Med de mange års erfaring i branchen, ved vi hvad der er vigtigt, når du skal til at flytte. Derfor tilbyder vi selvfølgelig mere end blot leje af flyttekasser. Vi tilbyder også:

  • Nedpakning
  • Transport
  • Udpakning og samling af møbler
  • Opbevaring
Læs mere her om hvad vi kan tilbyde dig og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din flytning eller måske bare leje af flyttekasser.


Tiptopflyt - Dit flyttefirma med de bedste flyttekasser

Hos Tiptopflyt er vi et flyttefirma, der går ikke på kompromis med hverken vores service eller vores produkter som f.eks. vores flyttekasser. Vi ønsker, at hjælpe dig bedst muligt og helt fejlfrit gennem din flytning. Vores arbejde har båret frugt og vores kunder har talt. I Tiptopflyt har vi de bedste kunder, som anerkender vores gode service og gode produkter. Derfor har vi fået fantastiske anmeldelser på Trustpilot. Du er selvfølgelig altid velkommen til at gå ind og skrive, hvad du synes om os.

Så er flytningen ved at være op over, så tøv ikke med at at kontakte os. Lej flyttekasser hos TipTopFlyt og giv os et kald på 52 50 50 50 og få gode råd og vejledning, eller skriv til os på mail info@tiptopflyt.dk og få et uforpligtende tilbud. 

Billigt flyttefirma - Se trustpilot

Vi er ikke de eneste, der synes, at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi er stolte over at være et billigt flyttefirma, hvor vi bliver anerkendt af vores kunder. På Trustpilot får vi stor ros. Læs bare her hvad vores kunder har at sige:  

“Tiptopflyt er et super godt og professionelt flyttefirma! De var meget servicemindede, venlige og havde helt styr på rækkefølgen af hvornår tingene skulle flyttes. De behøvede kun fylde vognen op en gang og prisen var meget fair. 

Vi vil helt sikkert anbefale tiptop flyt!” 

– Julia Wester

Tipflyt får 5 stjerner på trustpilot. Det bedste flytte firma, lej billige flyttekasser i København

Helt fantastisk flytning!!!
Jeg fik kontakt med TipTopFlyt efter jeg havde læst anmeldelserne herinde på Trustpilot, og ja – de er superprofessionelle, effektive og søde.

Jeg fik flyttet 50 flyttekasser, et løbebånd, sofa, to senge, spisebord, billeder, stole og meget mere på tre timer inklusiv transporttid.
Jeg flyttede ind i en nyrenoveret lejlighed, og de var superforsigtige ift. de nye gulve, hvor de lagde tæpper ud.
Jeg kan på det varmeste anbefale TipTopFlyt :-)” 

– Kora Canger

Tipflyt får 5 stjerner på trustpilot. Det bedste flytte firma, lej billige flyttekasser i København