TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Billige flyttekasser

Gode flyttepriser på professionel flytning

Lej billige flyttekasser i København fra TipTopFlyt

Står du og skal til at flytte? Så har TiptopFlyt alt, hvad du har brug for. Lej professionelle og billige flyttekasser hos TipTopFlyt. De er af høj kvalitet, og vi har lige så mange, som du ønsker. God service og gode produkter er vigtigt for os. Vi går højt op i, at du, og ikke mindst dine ting, er trygge i vores hænder. Netop derfor er kvaliteten af vores billige flyttekasser i top. Det kan derfor ikke ses på prisen, at flyttekasserne er billige. Så du kan trygt pakke selv dine allervigtigste ting ned.  

Beliggende centralt på Vesterbro i København står vi klar til at rykke hurtigt ud til dig, hvor end du har brug for os, om det skulle være på Frederiksberg, Amager, i Valby eller et helt fjerde sted. Vi har store ambitioner og ønsker at blive det førende flyttefirma i Danmark. Derfor dækker vi billig flytning i hele Danmark, og efter behov medbringer vi gerne billige flyttekasser beregnet til professionel opbevaring og flytning. 

Vi har flere års professionel erfaring med flytning for både private og virksomheder. Med de mange års erfaring i branchen, ved vi hvad der er vigtigt, når du skal til at flytte. Derfor tilbyder vi selvfølgelig mere end blot flyttekasseudledjning. Vi tilbyder også:

  • Nedpakning
  • Transport
  • Udpakning og samling af møbler
  • Opbevaring
Læs mere her om, hvad vi kan tilbyde dig og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din flytning eller måske bare leje af billige flyttekasser af høj kvalitet til din næste flytning.

TipTopFlyt - Vi giver et godt tilbud på billige flyttekasser

Hos TipTopFlyt går vi ikke på kompromis med hverken vores service eller vores produkter som f.eks. vores billige flyttekasser. Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt og helt fejlfrit gennem din flytning. Derfor giver dig dig et godt tilbud på flyttekasser og de andre ting, der indgår i din flytning. Vores arbejde har båret frugt, og vores kunder har talt. I TipTopFlyt har vi de bedste kunder, som anerkender vores gode service og gode produkter. Derfor har vi fået fantastiske anmeldelser på TrustPilot. Du er selvfølgelig altid velkommen til at gå ind og skrive, hvad du synes om os.

Så er flytningen ved at være op over, så tøv ikke med at at kontakte os. Lej billige flyttekasser hos TipTopFlyt, og få professionel hjælp til hele flytningen.  hos TipTopFlyt og giv os et kald på +45 52 50 50 50 og få gode råd og vejledning, eller skriv til os på mail info@tiptopflyt.dk, og få et uforpligtende tilbud. 

Vælg TipTopFlyt til at stå for din flytning

Hos TipTopFlyt er det vigtigt, at vores kunder har tillid til os. På den måde oplever begge parter nemlig det bedste samarbejde. Du skal vælge TipTopFlyt din at stå for din flytning, da vi formår at holde priserne nede samtidig med, at vores fantastiske flyttemænd er dygtige og effektive. Det gælder også for vores billige flyttekasser, som er let håndterbare og ideelle til opbevaring. Vi garanterer dig en god flytteoplevelse. Vi mener ikke, at billig er lig med dårligt kvalitet. Hos TipTopFlyt er kvalitet nemlig i højsædet. Hvis du ikke tror på os, så kan du bare høre på, hvad vores kunder siger om at flytte med os. På Trustpilot scorer vi nemlig hele 5 ud af 5 stjerner!

Uanset om du mangler flyttemænd, -kasser, en pakkeløsning eller blot noget helt fjerde, så giver vi dig et godt, uforpligtende tilbud på din næste flytning. Kontakt os allerede i dag på telefon +45 52 50 50 50 – så kan vi tage en uforpligtende snak. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Billigt flyttefirma - Se trustpilot

Vi er ikke de eneste, der synes, at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi er stolte over at være et billigt flyttefirma, som bliver anerkendt for vores arbejde, uanset om det er for vores billige flyttekasser eller effektive flytninger. På Trustpilot får vi stor ros. Læs bare her hvad vores kunder har at sige:  

“Tiptopflyt er et super godt og professionelt flyttefirma! De var meget servicemindede, venlige og havde helt styr på rækkefølgen af hvornår tingene skulle flyttes. De behøvede kun fylde vognen op en gang og prisen var meget fair. 

Vi vil helt sikkert anbefale tiptop flyt!” 

– Julia Wester

 

Tipflyt får 5 stjerner på trustpilot. Det bedste flytte firma, lej billige flyttekasser i København

Helt fantastisk flytning!!!
Jeg fik kontakt med TipTopFlyt efter jeg havde læst anmeldelserne herinde på Trustpilot, og ja – de er superprofessionelle, effektive og søde.

Jeg fik flyttet 50 flyttekasser, et løbebånd, sofa, to senge, spisebord, billeder, stole og meget mere på tre timer inklusiv transporttid.
Jeg flyttede ind i en nyrenoveret lejlighed, og de var superforsigtige ift. de nye gulve, hvor de lagde tæpper ud.
Jeg kan på det varmeste anbefale TipTopFlyt :-)” 

– Kora Canger

Tipflyt får 5 stjerner på trustpilot. Det bedste flytte firma, lej billige flyttekasser i København