TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Dette skal du gøre 2 uger inden din flytning!

Gode flyttepriser på professionel flytning

Hos Tiptopflyt vil vi gerne vejlede dig i forhold til, hvad du skal gøre 2 uger inden din flytning. Du kan nemlig bruge de 2 uger til at få sat fart på sagerne så du undgår unødvendig stress de sidste par dage op til din flytning. 

Her er en liste over hvad du kan gøre inden din flyttedag. Måske har du allerede gjort nogle af tingene så tilpas listen så den passer til din situation og flytning. 

  • Få flyttehjælp
  • Bestil opbevaringsplads
  • Køb flyttetilbehør
  • Planlæg rengøring efter flytningen
  • Meld flytning til Borger.dk

Få den nødvendige flyttehjælp

Det kan være en rigtig stor opgave at skulle klare en flytning selv og derfor anbefaler vi hos Tiptopflyt, at man planlægger i god tid så man kan få den nødvendige hjælp til sin flytning.

Få hjælp af et flyttefirma eller venner/familie

Der er mange måder man kan få flyttehjælp på. Nogle spørger venner og familie om de har mulighed for, at hjælpe. Mens andre vælger et flyttefirma. Hos Tiptopflyt anbefaler vi altid, at man vælger et flyttefirma. Et flyttefirma sørger nemlig for det meste og dine ting vil blive transporteret sikkert og omhyggeligt. Derudover er de fleste flyttefirma forsikret så hvis der skulle ske noget med dine møbler så hæfter du ikke selv for det.

Bestil evt. opbevaringsplads

Er der nogle ting som du ikke ønsker med til dit nye sted eller skal du måsle flytte til udlandet så anefaler Tiptopflyt, at man book et opbevaringsrum i god tid! Husk at vælge den rette størrelse og tag evt. ud og se rummet inden du booker det.

Husk flyttetilbehør

Det vigtigt med flyttetilbehør når man skal flytte. Det kan tag en del tid at pakke, men hvis du har det rette flyttetilbehør vil det hjælpe en del med processen. Hos Tiptopflyt sørger vi altid for flyttekasser. Det vigtigt, at man anvender flyttetilbehør til møbler og andre genstande på den rigtige måde.

Rengøring når man skal flytte

Den store rengøring skal ikke gøres 2 uger inden din flytning. Men det er dog en god ide, at du allerede planlægger din sidste rengøring allerede 2 uger inden. Hos Tiptopflyt hjælper vi også med rengøring, og sørger for at alt ser nydeligt og rent ud.

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.