TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flyttemand i København

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttemand i København

TipTopFlyt er et erfarent og kompetent flyttefirma, der leverer tilfredsstillende flytteløsninger til vores kunder – endda til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for hjælp til din næste flytning, så er vi din lokale flyttemand i København og i resten af Danmark. Vi tilbyder nemlig vores ydelser i hele Danmark, og vi kan altid sende en flyttemand eller tre ud til dig.  

Hjælp fra en flyttemand behøver ikke altid være en dyr fornøjelse. Hos TipTopFlyt har du et flyttefirma i København, der leverer solide løsninger med vores billige flyttemænd, men hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet og grundighed. Vi tilbyder adskillige løsninger, der passer til dine behov. Du bestemmer selv, om du skal bruge én eller flere flyttemænd måske en totalløsning, hvor vi står for alt i forbindelse med flytningen. Så står vi foruden selve flytningen for nedpakning, rengøring og leje af flyttekasser

Din lokale flyttemand

TipTopFlyt er et billigt flyttefirma, men det er ikke ens betydende med, at du ikke kan forvente en løsning af høj kvalitet. Flytninger behøver nemlig ikke have en masse høje og uforudsete udgifter. 

Vores priser starter fra 649,- pr. time for en flyttemand med flyttebil, men du kan også bestille to eller tre flyttemænd efter behov. Du kan derfor leje flyttemænd til fordelagtige priser. På den måde undgår du at betale for mere, end du har behov for til din flytning. Derfor er vi dine billige flyttemænd i København. Du kan læse mere om vores priser her

Når du bestiller en billig flytning fra TipTopFlyt, så sender vi altid en flyttemand eller flere, som sørger for, at du får en god, effektiv og behagelig oplevelse. Vi er nemlig et flyttefirma, hvor flytningen er effektiv og dine behov er i centrum. 

TipTopFlyt - flytninger med tilfredse kunder i hele København

Vi ved, at valget er et flyttefirma kan være en svær beslutning. Når det vedrører ens ejendele, vil man være sikker på, at ejendelene kommer sikkert fra A til B. Vi har gennem lang tid arbejdet målrettet for at levere det ultimative serviceniveau i vores flytninger. Det kan ses på Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet hos 5 ud af 5 stjerner! Du får derfor altid en flyttemand, der tager opgaven seriøst, og som leverer effektive og tilfredsstillende flytteløsninger hver gang. 

Vores kunder har derfor stor tillid til os, og det er ikke en position, vi er er kommet sovende til. Vi bestræber vi os på at fastholde det høje niveau fremadrettet. Derfor kan du trygt vælge os, næste gang du mangler en flyttemand i København. Vi garanterer dig for, at du ikke bliver skuffet. Det er ikke så afgørende, om du skal flytte til, fra eller internt i København. Vi tilbyder nemlig vores flytninger i hele landet. 

Så står du og mangler flyttehjælp til din kommende flytning, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 52 50 50 50 – så kvitterer vi med et uforpligtende og skræddersyet tilbud, der passer til de behov, du har for din flytning. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.