TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flyttefirmaet som er bedst på Trustpilot!

Gode flyttepriser på professionel flytning

TipTopFlyt og Trustpilot

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Der er vi også rigtig glade for alle de gode anmeldelser vi har fået gennem tiden. Vi vil gerne være Danmarks fortrukne flyttefirma, hvorfor det er vigtigt for at yde den service der skal til for at blive det. 

Du kan også ringe til os på (+45) 52 50 50 50, hvor vi gerne kommer med et uforpligtende tilbud og sidder klar til at aftale nærmere omkring din flytning. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Mange af vores kunder vender igen

Mange af vores kunder vender igen. En er flytning er ikke en engangs forstilling. Vi flytter adskillige af gange gennem livet, hvorfor det er vigtigt, at man finder et flyttefirma man kan stole på. Netop tillid er et af de værdier vi vægter højt, hvilket vores kunder også kan mærke, hvorfor de vender tilbage. Vi udmærker os i vores forståelse for den stress en flytning kan forårsage, og er rigtig gode til håndtere stressen, som giver de fleste af vores kunder en anden oplevelsen af flytningen end den de havde forventet. 

Vi gør os i følgende: 

  • Planlægning og koordinering
  • Nedpakning
  • Transport
  • Udpakning og samling af møbler
  • Leje af flyttekasser
  • Opmagasinering

Hvis du blot har brug for en eller to flyttemænd i nogle timer, så kan du se vores timepriser her. Vi har landets mest rimelige flyttepriser.

TipTopFlyt sørger for en tryg og sikker privat flytning

Hos TipTopFlyt går vi op i, at enhver flytning foregår trygt og sikkert. Det er vigtigt for os at sikre, at I kommer godt fra start ved flytningen til eller fra et sted. Du kan derfor forvente, at vores chauffører og flyttefolk vil møde jer i øjenhøjde og lytte til jeres ønsker. Ved enhver flytning er forventningsafstemningen afgørende, hvorfor I kan forvente, at der vil blive spurgt til jeres behov og tanker om den bedst mulige flytning. Alle kan have behov for en professionelt flyttefirma, da det giver den tryghed der for mange giver mening, når de skal flytte. Den tryghed er vi sikre på, at I kan finde i TipTopFlyt, hvorfor I ikke skal tøve med kontakte os. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Dine rettigheder med os

Når du flytter, har du en række rettigheder, som er til din fordel, hvis uheldet skulle være ude. Jvf. Forbrugerstyrelsen skal eventuelle klager indgives inden for syv kalenderdage.

Ved skader er TipTopFlyt forpligtet til:

  • At udbedre den påførte skade
  • Anskaffe en ny vare eller erstatte med anskaffelsespris

Læs mere om dine rettigheder hos Forbrugerstyrelsen Klik her

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambitionen er, at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.