Flyttefirmaet som er bedst på Trustpilot!

TipTopFlyt og Trustpilot

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Der er vi også rigtig glade for alle de gode anmeldelser vi har fået gennem tiden. Vi vil gerne være Danmarks fortrukne flyttefirma, hvorfor det er vigtigt for at yde den service der skal til for at blive det. 

Du kan også ringe til os på (+45) 52 50 50 50, hvor vi gerne kommer med et uforpligtende tilbud og sidder klar til at aftale nærmere omkring din flytning. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Mange af vores kunder vender igen

Mange af vores kunder vender igen. En er flytning er ikke en engangs forstilling. Vi flytter adskillige af gange gennem livet, hvorfor det er vigtigt, at man finder et flyttefirma man kan stole på. Netop tillid er et af de værdier vi vægter højt, hvilket vores kunder også kan mærke, hvorfor de vender tilbage. Vi udmærker os i vores forståelse for den stress en flytning kan forårsage, og er rigtig gode til håndtere stressen, som giver de fleste af vores kunder en anden oplevelsen af flytningen end den de havde forventet. 

Vi gør os i følgende: 

  • Planlægning og koordinering
  • Nedpakning
  • Transport
  • Udpakning og samling af møbler
  • Leje af flyttekasser
  • Opmagasinering

Hvis du blot har brug for en eller to flyttemænd i nogle timer, så kan du se vores timepriser her. Vi har landets mest rimelige flyttepriser.

Ja tak, kontakt mig

Ved at trykke på send giver du samtykke til, at vi behandler den data du sender ifølge vores privatlivspolitik