TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

10 gode flytteråd

Gode flyttepriser på professionel flytning

Læs med her og bliv forbedret på din flytning

Læs om gode flytteråd og pakkevejledning før flytningen og vær godt pakket ned og klar til flytningen på flyttedagen med Tiptopflyt.  Hos Tiptopflyt rådgiver vi dagligt vores kunder og vi elsker når i tager vores råd til jer. Derfor har vi skrevet 10 gode råd ned til jer.

#1: Fold flyttekasserne efter anvisning
Når man skal flytte så er flyttekasserne rigtig vigtige. Vi oplever tit, at vores kunder ikke altid samler flyttekasserne rigtigt og efter anvisning. Det er vigtigt, at man samler flyttekasserne korrekt og efter anvisning. Vi ser ofte, at det især er siderne, som vores kunder glemmer at folde ned. Det ekstra pap som er i siderne i flyttekasserne forstærker kassens struktur og giver således et ekstra lag i håndtagene. Håndtagene bliver mere holdbare og stærkere. 

#2: Husk at melde din flytning til www.borger.dk 
En flytning kan være stresset, og derfor er det ofte at man glemmer nogle ting. Et af de vigtigste ting man skal huske ved en flytning er, at sørger for at melde sin flytning til www.borger.dk. Hos Tiptopflyt har vi oplevet, at dette er blevet glemt og derfor sørger vi altid for, at spørger vores kunder ind til om dette er blevet gjort. 

#3: Pak en taske til dagen efter  
Flytning kan være hårdt, selvom man vælger at få professionelt hjælp fra et flyttefirma. Derfor er det vigtigt, at huske at pakke en taske med alt det essentielle til dagen efter.  Det er nemlig ikke altid, at man har overskud til, at pakke sine ting ud sammen dag man flytter til sin nye adresse. 

#4: Hvor tunge må flyttekasserne være? 
Dette bliver vi rigtig ofte spurgt om. Det kan også være svært, at vide hvor meget man egentlig må pakke ned i flyttekasserne. Hos Tiptopflyt rådgiver vi altid vores kunder til, at hvis man pakker børger så kan kassen fyldes 50% med bøger og resten skal fyldes med lettere ting. Glas og porcelæn pakkes i indpaknings papir til kassen er helt fyldt.

#5: Skal flyttekassen kunne lukkes? 
Hos Tiptopflyt skal vi nok sørger for, at tjekke om dine flyttekasser er pakket ordenligt. Hvis vi finder flyttekasser som ikke er lukket, så vil vores medarbejder hurtigt og sikkert pakke kassen om. 

#6: Skriv numre på dine flyttekasser
Hos Tiptopflyt har vi erfaret, at når man skriver numre, og hvad kassen indeholder på sine flyttekasse så gør det flytningen meget nemmere. Så ved du nemlig, hvor kasserne skal stilles i din nye bolig. 

#7: Sørg for parkeringsmulig 
Afspær parkerings mulighed så tæt på hoveddøren som muligt, derved skal flyttemændene ikke gå så langt, mindre tid- billigere flytning.

#8: Skal jeg afmontere hvidvarer? 
Det er en god ide at afmontere hvidevarer, afrime fryseren og
tømme opvaske- og vaskemaskine for vand før flytningen, hvis man ikke ønsker flyttemændene skal bruge tid på dette. Men ønsker De vores hjælp til afmontering af: hårde hvidevare, lamper, tv, elevations seng, hylder etc. er dette ikke noget problem for Tiptopflyt. 

#9: Brug en plastikpose til tøjet
Brug en gennemsigtig pose til, at pakke dit tøj med bøjlerne. Så er det nemlig meget nemmere, at pakke det ud igen. 

#10: Udpeg de ting som skal flyttes forsigtigt
Når man flytter så er der mange kasser og forskellige ting som skal flyttes. Derfor er det vigtigt, at man oplyser til flyttemændende hvilke kasser man skal være ekstra forsigtige med. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.