Gode flyttepriser på professionel flytning

Professionelt flyttefirma på Sjælland

Hvis du gerne vil undgå den velkendte stress, som desværre ofte er en fast del af flytteoplevelsen, så kan vi hjælpe dig. TipTopFlyt er et flyttefirma på Sjælland, som har erfaring i at flytte for såvel private som erhverv. Vi er et kompetente flyttemænd, som er kendt for vores gode service og høje kundetilfredshed. Vi har erfaring med flytninger på Sjælland og i resten af Danmark, og vi gør det tilmed til rimelige priser, som alle kan være med på. Læs mere om vores priser her

Vi har som flyttefirma på Sjælland et altoverskyggende mål om at gøre din flytning til en behagelig oplevelse. Vores flyttemænd er kompente, effektive og smilende gennem hele forløbet og sørger for, at din flytning er overstået hurtigt, effektivt og problemfrit. Vi er enormt fleksible med hensyn til tider og aftaler, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, hvor vi kan aftale nærmere. Vi er fleksible med hensyn til beliggenhed og tidspunkt, så vi kan næsten altid køre ud hurtigst muligt. 

Vi tilbyder flytninger på hele Sjælland

Som professionelt flyttefirma på Sjælland bestræber vi os på at tilbyde flytninger over hele øen. Vi kan tilmed tilbyde dig flytninger, hvis du skal flytte til eller fra helt andre områder i landet. Vi kan tilbyde forskellige pakker afhængig af dit flyttebehov. 

Er der tale om en mindre flytning, kan én flyttemand være tilstrækkeligt, mens det for andre kan være nødvendigt med en totalløsning, hvor vi står for flytning, nedpakning, rengøring og andet. Med andre ord skal du kun betale for det, du har behov for, når du vælger TipTopFlyt som dit flyttefirma. Vi tilbyder også udleje af billige og professionelle flyttekasser, når du bestiller en flytning fra vores flyttefirma på Sjælland.

Ring gerne til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privatflytning, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Vi sætter en ære i at være et flyttefirma på Sjælland, som tilbyder billige flytninger og effektive løsninger til kunder i hele området. 

TipTopFlyt er dit flyttefirma på Sjælland

Som dit lokale flyttefirma på Sjælland har vi fokus på, at alle flytninger foregår trygt og sikkert. Foruden at være effektive og hurtige, så er vi ikke mindst grundige. Det er altafgørende for os, at dine ejendele kommer sikkert fra A til B. Derfor vil vores flyttemænd og chauffører naturligvis også lytte til jeres ønsker og behov, så forventningerne er afstemt. 

Alle kan have behov for professionel flyttehjælp, da det sommetider kan virke for overskueligt at gennemføre flytningerne på egen hånd. Det eneste, du skal foretage dig, er at kontakte os ved at udfylde formularen til højre på siden eller kontakte os på telefon +45 52 50 50 50. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud til lavpris på din flytning på Sjælland.

Har du brug for et flyttefirma på Sjælland?

Skal du flytte internt på Sjælland, eller skal du flytte til eller fra andre steder i landet? Så  kan TipTopFlyt hjælpe. Vi er et flyttefirma på Sjælland med base på Vesterbro i København, men vi leverer stærke flytteløsninger over hele landet. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med en sikker og effektiv flytning fra A til B. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.

Konkurrencedygtige priser

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.
Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde

en flyttebil og en flyttemand der sørger for billig flytning

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn, der sørger for billige og effektive flytninger

2 mand med bil

kun 999,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1299,- pr. time

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttefirma på Sjælland & hele Danmark med fair og konkurrencedygtige priser

Hos TipTopFlyt kan vi udover høj service og kvalitet også tilbyde vores kunder landets mest fair priser, og vi dækker hele Sjælland. Vi mener ikke, at en professionel flytning skal være en uoverskuelige udgift, men i stedet et redskab til at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Privat flytning

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma til at varetage din privatflytning. Vi håndterer alt fra A til Z uanset størrelse.

Erhverv flytning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi erhvervsflytning for virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer i hele landet. Læs mere lige her.

Nedpakning

Hos TipTopFlyt tilbyder vi nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning. Desuden kan vi tilbyde møbelopbevaring.

Kontakt os

TipTopFlyt er et professionelt flyttefirma, der dækker flytning i hele Danmark. Vores ambition er at blive det foretrukne flyttefirma i hele Danmark. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere samt konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning.

FÅ ET GRATIS TILBUD INDEN FOR 24 TIMER