TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flyttemænd i København

Gode flyttepriser på professionel flytning

Hos TipTopFlyt har vi de bedste flyttemænd

Hos TipTopFlyt er vi et flyttefirma med mange års erfaring med flytninger. Vores professionelle flyttemænd i København hjælper dig med at komme godt igennem din flytning i København og i resten af Danmark. 

Når man skal flytte, så er der ofte mange tunge ting, som skal med videre til det nye hjem. Her kan man hurtigt komme galt afsted og få ødelagt både skuldre, ryg og knæ. Vores flyttemænd har styr på, hvad de laver. Med TipTopFlyt kommer du altid nemt og smertefrit igennem din flytning. 

Ved en flytning er det ikke bare en selv, der kan komme til skade. Ens ting kan også hurtigt være udsat, så der kommer ridser og andre skader på vægge og gulve. Hos TipTopFlyt er vores flyttemænd altid opmærksomme, også i de små lejligheder. Vores flyttemænd er de bedste, og sørger altid for, at få både dig og dine ting sikkert igennem din flytning.

Priser på flyttemænd i København og i resten af Danmark

Hos TipTopFlyt er vi er billigt flyttefirma og vores flyttemænd i København hjælper dig hurtigt og effektivt med din flytning. Selvom vi holder til i København, så hjælper vi med flytninger i hele Danmark.

Hos os starter vores priser på 649,- pr. time for 1 mand med flyttebil. Men du kan også få 3 med med flyttebil til 1149,-

Læs meget mere om vores priser her

Vi ved godt, at det kan være en svær beslutning, at vælge det helt rigtige flyttefirma, men hos TipTopFlyt sørger vores flyttemænd for, at I får en god oplevelse med at flytte. Vores flyttemænd er bare de bedste!

Vælg TipTopFlyt til at stå for din flytning

Hos TipTopFlyt er det vigtigt, at vores kunder har tillid til os. På den både oplever begge parter nemlig det bedste samarbejde. Du skal vælge TipTopFlyt din at stå for din flytning, da vi formår at holde priserne ned samtidig med at vores fantastiske flyttemænd klarer at være dygtige og effektive. Vi garanterer dig en god flytteoplevelse. Hos os falder det til jorden, at billig skulle være lige med dårlig kvalitet. Hos TipTopFlyt er kvalitet nemlig i højsædet. Hvis du ikke tror på os, så kan du bare høre på, hvad vores kunder siger om at flytte med os. På Trustpilot scorer vi nemlig hele 5 ud af 5 stjerner!

Så står du og mangler flyttemænd i København til at stå for din flytning, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 52 50 50 50 og få et uforpligtende tilbud. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.