Billigt flyttefirma i København
- TipTopflyt

Billigt flyttefirma i København – Vi hjælper dig godt videre

Er du på vej til at flytte til eller fra København? TipTopFlyt er et billigt flyttefirma i København. Vi står klar med det samme til at hjælpe dig godt videre. Når du vælger os, så slipper du for alt besværet, der kan være ved en flytning. Du slipper for ondt i ryg og knæ, og du slipper samtidig  for skræmmer på møbler og vægge. Vi har professionelle flyttemænd med mange års erfaring indenfor flyttebranchen, og som tilmed er vant til at arbejde med flytninger i København samt i resten af landet.

At flytte er for mange et vigtigt skridt i livet på vej mod en ny hverdag. Måske er det første gang, at du for alvor skal til at stå på egne ben eller måske har du prøvet det mange gange før? Ligemeget hvad, så kan en flytning hurtigt blive til en hovedpine med de utrolig mange ting, der er at holde styr på. Det kan føre til stressende situationer over alt uoverskueligheden. Men bare rolig, for vi hos TipTopFlyt hjælper dig!

Billigt og professionelt flyttefirma i København

Efter mange års erfaring i flyttebranchen har vi formået at holde priserne nede og være et billigt flyttefirma i København. Men lad dig ikke skræmme af den grund. Hos os er vi nemlig top professionelle, og vi går ikke ned på kvaliteten. Hos TipTopFlyt hjælper vi dig med alt vedrørende din flytning. Alt fra transport, flyttekasser og sågar møbelopbevaring. Derfor er flere af vores kunder glade for os. For hos os ved kunderne nemlig altid, hvad de får. Her får du et udpluk af, hvad vi tilbyder:

  • Gode priser
  • Kvalitetsflytning
  • Dækning i hele Danmark
  • Erfarne medarbejdere

Så selvom vi godt er klar over, at vi ikke er de eneste på markedet, så er der utrolig mange gode grunde til at vælge os til at hjælpe med din flytning.

Giv os et kald allerede i dag på telefonnummeret 52 50 50 50 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt! 

Ja tak, kontakt mig

Ved at trykke på send giver du samtykke til, at vi behandler den data du sender ifølge vores privatlivspolitik

Billigt flyttefirma i København

Billigt men bedste flyttefirma i København

Som du nok har fundet ud af, så går vi ikke ned på kvaliteten her hos TipTopFlyt – trods vi stadig er et billigt flyttefirma i København, så er vi også bedst. Vi ved, at det kan være dyrt at flytte. Så når du eventuelt skal til at betale indskud eller have til udbetaling i din nye bolig, kan det være rart at spare andre steder. Derfor går vi hos TipTopFlyt op i at holde vores flyttepriser nede. 

Vi holder til på Vesterbro i København, men vi dækker skam hele Danmark. Det gælder selvfølgelig både om du flytter ud af byen eller ind til byen, og om du flytter fra lejlighed til hus eller omvendt.

Så står du og mangler et flyttefirma eller måske bare nogle ekstra flyttekasser?

Så står vi klar! Læs meget mere om os her 

 

Vi vil være danskernes foretrukne flyttefirma

Hos TipTopFlyt sætter vi høje mål for os selv, og vores ambition er intet ringere end at blive danskernes foretrukne flyttefirma. Det er en ambition, der langt fra er urealistisk. Vores kunder elsker os nemlig! På Trustpilot giver vores kunder os hele 5 stjerner, og det er vi meget taknemlige for! Det betyder nemlig, at vi gør det, som vi er bedst til – at hjælpe folk bedst muligt gennem deres flytning! 

Så tøv endelig ikke med at give os et kald på 52 50 50 50 og lad os høre, hvordan vi kan være dig behjælpelig.