Bedste flyttemænd i København
- Tiptopflyt

Står du og skal bruge nogle dygtige flyttemænd i København? Så står vi hos TipTopflyt klar med hjælpen. Vi er et flyttefirma i København, der tilbyder hjælp med alt inden for flytning. Vi har moderne flyttebiler, effektive flyttemænd og tilbyder også professionelle flyttekasser.   

Professionelle flyttemænd i København

Hos TipTopFlyt har vi professionelle flyttemænd i København og i resten af landet. Vi er effektive og passer godt på dine ting, så du slipper for mærker på gulvene og ridser på dørkarmene. Vi har mange års erfaring i flyttebranchen og med hovedsæde på Vesterbro rykker hurtigt ud til hele København. Vi sikrer dig høj service og en flytning til gode billige priser. Vi hjælper dig, hvad end du skal flytte ind til byen eller ud af byen. Vores flyttemænd er vant til at klare trapperne og er professionelle, hvad end du skal flytte i hus eller lejlighed. 

Læs mere her

Book flyttemænd i København og kom sikkert i hus

Har du brug for et flyttefirma med stærke flyttemænd i København eller et måske et helt andet sted i Danmark? Så book os ved at give os et kald på (+45) 52 50 50 50. Ved kontakt får du et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvorfor skal du vælge os?

Konkurrencedygtige priser på flytning

Hos TipTopflyt går vi op i at holde priserne nede og servicen i top.

Her kan du læse mere om vores konkurrencedygtige priser på flytning. 

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma.

Vores priser gælder ved min. 2 timers arbejde. 

en flyttebil og en flyttemand

1 mand med bil

kun 649,- pr. time

en flyttebil og to flyttemænd i københavn

2 mand med bil

kun 849,- pr. time

en flyttebil og tre flyttemænd i københavn

3 mand med bil

kun 1149,- pr. time