TIPTOPFLYT FLYTTEFIRMA

Flyttemand i København

Gode flyttepriser på professionel flytning

Flyttemand i København

TipTopFlyt er et erfarent og kompetent flyttemands-firma, der leverer tilfredsstillende flytteløsninger til vores kunder – endda til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for hjælp til din næste flytning, så er vi din lokale flyttemand i København og i resten af Danmark. Vi tilbyder nemlig vores ydelser i hele Danmark. 

Hjælp fra en flyttemand behøver ikke altid være en dyr fornøjelse. Hos TipTopFlyt har du et flyttefirma i København, der leverer billige løsninger, men hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet og grundighed. Vi tilbyder adskillige løsninger, der passer til dine behov. Du bestemmer derfor helt selv, om du vil bestille én flyttemand, flere flyttemænd eller måske en totalløsning, hvor vi står for alt i forbindelse med flytningen. Så står vi foruden selve flytningen for nedpakning, rengøring og leje af flyttekasser

Billige flyttemænd i København og omegn

TipTopFlyt er et billigt flyttefirma, men det er ikke ens betydende med, at du ikke kan forvente en løsning af høj kvalitet. Flytninger behøver nemlig ikke have en masse høje og uforudsete udgifter. 

Vores priser starter fra 649,- pr. time for en flyttemand med flyttebil, men du kan også bestille to eller tre flyttemænd efter behov. På den måde undgår du at betale for mere, end du har behov for til din flytning. Du kan læse mere om vores priser her.

Når du bestiller en billig flytning fra TipTopFlyt, sørger vores dygtige og smilende flyttemænd for, at du får en god oplevelse, hvor flytningen er effektiv og dine behov er i centrum. 

TipTopFlyt - flyttemandsfirma med tilfredse kunder i hele København

Vi ved, at valget er et flyttefirma kan være en svær beslutning. Når det vedrører ens ejendele, vil man være sikker på, at ejendelene kommer sikkert fra A til B. Vi har gennem lang tid arbejdet målrettet for at levere det ultimative serviceniveau i vores flytninger. Det kan ses på Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet hos 5 ud af 5 stjerner! 

Vores kunder har derfor stor tillid til os, og det er ikke en position, vi er er kommet sovende til. Vi bestræber vi os på at fastholde det høje niveau fremadrettet. Derfor kan du trygt vælge os, næste gang du mangler en flyttemand i København. Vi garanterer dig for, at du ikke bliver skuffet. Det er ikke så afgørende, om du skal flytte til, fra eller internt i København. Vi tilbyder nemlig vores flytninger i hele landet. 

Så står du og mangler en flyttemand til at stå for din flytning, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 52 50 50 50 og få et uforpligtende tilbud. 

Ring til os

Ring til os

Vi satser på at være Danmarks mest effektive lavpris flyttefirma. Du altid velkommen til, at ringe til os!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din næste flytning. Vi svarer indenfor 24 timer.